Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Sacha Baron Cohen er spion i en ny serie fra Netflix

Date: 24/05/2018 | Ingen kommentarer

Den engelske skuespilleren Sacha Baron Cohen har fått hovedrollen i den kommende Netflix-serien ´The Spy´, som blir en «limited» serie på 6 epioder.

Dette skriver Netflix i en pressemelding.

´The Spy´som er skrevet og regissert av Gideon Raff, som også har laget det israelske dramaet ´Prisoners of War´, som den amerikanske serien ´Homeland´ er basert på, handler om den legendariske israelske spionen Eli Cohen (Baron Cohen). Cohen befant seg i 60-tallets Damaskus hvor han snek seg inn hos den syriske eliten og deres politiske system, inntil han ble avslørt av det syriske regime. Han ble deretter dømt til døden og hengt til offentlig skue i Damaskus i 1965.

Eli Cohen er siden blitt ansett som en nasjonalhelt i Israel, hvis gjerninger har vært med på å forme dagens Mellom Østen.

Sacha Baron Cohen er best kjent fra sine roller i ´Les Misérables´, ´Hugo´, ´Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street´, samt ´Da Ali G Show´ og ´Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan´, som var hans gjennombrudd. Han kan også sees i Seth Rogen´s ´Hilarity for Charity´, som hadde premiere på Netflix Norge tidligere denne måneden.

Det er ingen opplysninger om når ´The Spy´ får premiere på streamingtjenesten Netflix.Skriv kommentar