Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Samtlige Star Trek-serier kommer til Netflix Norge

Date: 01/09/2016 | Ingen kommentarer

Star-Trek-netflix-768x934Star Trek: The Original Series, Star Trek: The Animated Series, Star Trek: The Next Generation, Star Trek: Deep Space Nine, Star Trek: Voyager, Star Trek: Enterprise samt den helt nye Star Trek serien, som er under utvikling av CBS, kommer til Netflix Norge i slutten av 2016. Dette skriver Netflix i en pressemelding.

Med den nye Star Trek-serien, som kun vil kunne sees på streamingtjenesten Netflix, betyr det at den ikoniske franchise returnerer til skjermen for første gang siden 2005 med et nytt romskip, nye karakterer og nye oppdrag basert på samme ideologi. De nye avsnittene kan du se på Netflix Norge kun 24 timer etter tv-premieren i USA.

«Premieren av den nye Star Trek-serien blir en global tv-begivenhet», uttaler Armando Nuñez, Presiden og CEO på CBS Studios International. «Star Trek er allerede et verdensomspennende fenomen og det internasjonale samarbeidet med Netflix vil gi fans over hele verden, som har ønsket en ny serie i mer enn et tiår, muligheten til å se episodene nesten samtidig med seerne i USA.»

«Star Trek er et av de mest ikoniske tv-show i historien, og vi er begeistret for at samarbeidet med CBS for å bringe den elskede serien til Trekkies rundt om i verden,» sier Sean Carey, Vise President for Global Television hos Netflix. «De nye kapitlene i sagaen lover å bygge videre på den ikoniske tradisjonen og vil helt sikkert begeistre Netflix medlemmer i hele verden.»

Alex Kurtzman og Bryan Fuller er medskapere og produsenter på den nye Star Trek, som er basert på Gene Roddenberry sin opprinnelige serie. Fuller startet sin karrierer med å skrive for Star Trek: Deep Space Nine og Star Trek: Voyager. Kurtzman er medforfatter på kinofilmene Star Trek og Star Trek Into Darkness.

De 727 episodene i Star Trek sagaen får premiere på Netflix Norge mot slutten av 2016, mens den nye Star Trek serien kan sees fra januar 2017.Skriv kommentar