Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Sangeren Drake og Netflix lager nye avsnitt av ’Top boy’

Date: 29/12/2017 | Ingen kommentarer

Streamingtjenesten Netflix har kjøpt rettighetene til den britiske dramaserien ’Top Boy’, som følger to pushere/narkotikaselgere i London, og vil lage nye avsnitt.

Dette skriver Netflix i en pressemelding.

Seriens to første sesonger – og de hittil eneste – finner du på Netflix Norge, men nå vil Netflix som sagt lage en ny sesong bestående av 10 helt nye avsnitt, som skal skrives av Ronan Bennett, som også var den kreative kraften bak seriens opprinnelse. Ronan har dessuten slått seg sammen med sangeren og entertaineren Drake, som blant annet er kjent for hitten ’Hotline Bling’, som på nåværende tidspunkt er avspilt over 1,3 milliarder ganger på Youtube!

Det kommer imidlertid å ta litt tid før man kan kaste seg over de nye avsnittene, da premieredatoen i pressemeldingen er angitt å være i 2019.

De nye episodene samler opp på Dushane (Ashlley Walters), som vender tilbake til sitt hjem i London for å gjenvinne sin makt i det kriminelle, men meget lukrative narkotikamarkedet. Han slår seg sammen med sin spirituelle bror Sully (Kane Robinson), som nettopp er kommet ut av fengsel. Maktkampen blir imidlertid ikke lett, da det er kommet en ny hensynsløs bandeleder til området, og som mener at byen ikke er stor nok til dem begge.

”Vi kunne ikke vært mer begeistret på vegne av våre Netflix medlemmer rundt omkring i verden og den nye generasjonen av fans, som får muligheten til å oppleve serien ’Top Boy’s autentiske rå og vireklige verden”, sier Cindy Holland, Vice President, Original Content hos Netflix. ”Drake kontaktet oss for flere måneder siden med en ide om å bringe denne serien til live igjen, og vårt kreative team var helt med på dette!”.

Se ’Top Boy’ på Netflix Norge. Sesong 3 kommer i 2019.Skriv kommentar