Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Se først klippet fra Orange Is the New Black sesong 5

Date: 10/05/2017 | Ingen kommentarer

Den 9. juni 2017 har femte sesongen av Orange Is the New Black premiere på Netflix Norge, men allerede nå har streamingtjenesten avslørt et 60 sekunders langt filmklipp, som viser at livet i Litchfield fengsel aldri blir som før.

Se klippet nederst i artikkelen.

Orange Is the New Black sesong 5 utspiller seg over kun 3 dager og klippet viser noen av de dramatiske begivenhetene, som eskalerer over den korte perioden, mens de innsatte kjemper for rettferdighet, løslatelse og den respekten de fortjener.

Fjerde sesongen av Orange Is the New Black forlot oss sittende på kanten av sofaen med en ultimat cliff-hanger. Et eksplosivt opprør startet av Pousseys plutselige død, kombinert med de innsattes frustrasjon og sorg, eskalerte hurtig til det totale kaos. Daya er i besittelse av en pistol, og det er klar at livet i Litchfield aldri blir det samme – uansett utfallet.

Sesong fem fortsetter der vi slapp, tilbake i det øyeblikket fengselet hvor det vil tas avgjørelser som vil påvirke situasjonen innenfor og utenfor fengselsmurene for alltid.

Alle de velkjente skuespillerne er med i den nye sesongen og det er dermed gjensyn med alle fangene, deriblant Taylor Schilling, Uzo Aduba, Kate Mulgrew, Laura Prepon, Laverne Cox, Dascha Polanco Taryn Manning og mange flere.

Etter premieren av Orange Is the New Black sesong 5 er det imidlertid mye mer i vente fra de innsatte i Litchfield fengselet, da Netflix har bekreftet at serien returnerer med både en sesong 6 og 7.

Se Orange is the New Black sesong 5 på Netflix Norge fra den 9. juni 2017.Skriv kommentar