Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Se hele historikken din på Netflix

Date: 23/08/2014 | 1 kommentar

Streamingtjenesten Netflix har vært tilgjengelig i Norge i et par år og det er garantert blitt til mange timers underholdning. Men hva var det egentlig man så den aller første gangen man logget på Netflix?

Netflix har nettopp annonsert en ny funksjon hvor man kan se hele streaming-historien sin, og ikke kun de seneste titlene. Listen kan i øyeblikket kun ses via hjemmesiden, men du kan finne en direkte link her.

Se din Netflix-historie her: Link.

Listen som vises er for den profilen man er logget inn med. Hvis man ønsker å se listen for en annen profil skal man bare skifte profil (oppe til høyre) og klikke på linken igjen.

Bemerk vennligst at listen også viser filmer og serier som ikke er sett ferdig. Hvis man bare har sett 5 minutter av en tittel, vil den også kunne finnes på listen.

Hvis du ønsker å fjerne noen titler fra listen kan dette kun gjøres ved å slette profilen din og opprette en ny. Dette anbefales derimot ikke, da dine filmpreferanser også vil bli slettet og du derfor skal lære Netflix hva du liker/ikke liker å se på nytt.1 kommentar til Se hele historikken din på Netflix

  1. Arnold - kl. 09:37, 01-01-2016:

    Det burde vært flere sorteringsmuligheter. Eks Best score. Når jeg legger en film til i listen min burde de “forsvinne” fra de øvrige listene. Det er jo ørten lister og kategorier over filmer jeg har sett. Dette må jo selvfølgelig være valgfritt m en av/på – bryter.

Skriv kommentar