Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Se hva du har sett på Netflix – noensinne!

Date: 01/10/2016 | 1 kommentar

netflix-indhold-danmarkStreamingtjenesten Netflix kom til Norge for snart 4 år siden og du har sikkert brukt utallige timer på å se de tusenvis av filmer og serier som Netflix tilbyr. Men hva var det første du så på Netflix? Her i artikkelen får du vite hvordan du ved et enkelt triks kan få en oversikt over alt du noensinne har sett på Netflix Norge.

Historikken kan du se ved å gå inn på «Din Konto/Your Account» på hjemmesiden og deretter klikke på «Streamingaktivitet/Viewing Activity». Her får du se en oversikt over alt du tidligere har sett på Netflix. På knappen øverst til høyre ser du hvilke filmer og serier du har anmeldt. Under finner du en link til nevnte oversikt;

Se din streaming aktivitet og anmeldelser her: Link.

I tillegg til å se listen over alt du tidligere har sett på Netflix, så kan man som nevnt også få en oversikt over hva man gjennom tidene har anmeldt på Netflix. Dersom det er noen titler du ikke ble så veldig imponert over eller opplever at Netflix anbefaler filmer og serier, som er irrelevante for deg, kan du med fordel gå inn og slette disse titlene som muligens påvirker anbefalingene. Netflix benytter nemlig din streaming historikk og anmeldelser til å anbefale filmer og serier.

For å kunne se listen kreves det at man har et aktivt abonnement på Netflix. Dersom man ikke lengre er medlem, men tidligere har hatt abonnement kan man altså ikke se oversikten med mindre man aktiverer sin konto igjen.1 kommentar til Se hva du har sett på Netflix – noensinne!

  1. Daniel - kl. 23:52, 04-10-2016:

    Når kommer sesong to av The Flash?

Skriv kommentar