Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Se imponerende kampscene fra Marvel’s Daredevil

Date: 26/05/2015 | Ingen kommentarer

daredevil netflixHvis du ikke allerede har kastet deg over superhelt-serien Daredevil, har Netflix offentliggjort et 3 minutter langt klipp med en hardtslående kampscene som nok skal vekke din interesse. Se klippet nederst i artikkelen.

Klippet er fra episode 2, hvor Daredevil er på jakt etter en kidnappet gutt, hvilket bringer han til de kriminelles oppholdssted. De kriminelle angrer nok fort på ugjerningen deres, da de får en god gammeldags runde med bank. Hele kampscenen er fanget med bare en enkelt opptagelse.

Marvel’s Daredevil hadde premiere på Netflix d. 10 april, og handler om den blinde advokaten Matt Murdock, som om natten hopper i Daredevil-drakten og bekjemper de kriminelle i Hell’s Kitchen, New York.

Serien har mottatt flotte anmeldelser og derfor har streamingtjenesten Netflix også annonsert at Daredevil vender tilbake neste år med sesong 2.

Daredevil-serien er kun den første av fem superhelt-serier Netflix lager i samarbeid med Marvel. De øvrige handler om Jessica Jones, Iron Fist og Luke Cage, mens den siste heter The Defenders, og samler alle de fire superheltene i én og samme serie. Man kommer dermed til å se mye til Daredevil og de øvrige personene med overnaturlige krefter på Netflix de neste par år.
Skriv kommentar