Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Se Netflix USA på Smartphone, iPhone og Android

Date: 17/09/2015 | Ingen kommentarer

netflix-logo1-300x188Streamingtjensten har uttalt at de jobber med å få samme utvalg av filmer og serier i alle land. Dermed vil man kunne se frem til et vesentlig større utvalg på den norske Netflix i fremtiden. Inntil dette skjer kan man benytte muligheten til å se den amerikanske Netflix hvor det på nåværende tidspunkt er et langt bedre utvalg.

I denne artikkelen guider vi deg til hvordan du får adgang til den amerikanske Netflix USA fra din mobiltelefon, smartphone, iPhone, Android eller annet. Hvis du ønsker Netflix USA på pcen, AppleTV eller annen enhet, kan du også bruke nedstående guide, da fremgangsmåten er lik.

Vi anbefaler at man benytter Pure VPN til å få adgang til Netflix USA eller andre land. Det er den desidert sikreste og mest pålitelige tjenesten. Pure VPN koster ca. 25 kr i måneden, men man får en helt gratis uke hvor man kan sjekke ut om man synes det er interessant. Det finnes lignende gratis servicer på nettet som tilbyr det samme som Pure VPN, for eksempel Hola, men det anbefales ikke å bruke disse, da ingenting kommer gratis og de er blitt avslørt i å overvåke brukernes internettforbindelser.

Slik får du den Amerikanske Netflix USA på din smartphone, pc, iPhone, iPad eller lignende;

1. Gå inn på Pure VPN og opprett en gratis konto.

2. Følg den greie veiledningen på Pure VPN til å få Netflix USA på din iPhone, Android, iPad, AppleTV, PC, Mac, PS4 osv.

For å kunne prøve Pure VPNs gratis i en uke, krever det kun at du inntaster e-mail adressen din. Man skal dermed ikke inntaste kontoopplysninger eller navn for å komme i gang. Pure VPN virker for øvrig med alle land, så hvis du heller vil se for eksempel den franske eller tyske Netflix velger du bare dette via hjemmesiden.

Hvis du ønsker å følge med på hvilke nye filmer eller serier som kommer på den amerikanske Netflix, kan du finne en oversikt over den nyeste tilføyelsene på Flixfilm.us.
Skriv kommentar