Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Se trailer til Netflix-filmen Ridiculous 6 med Adam Sandler

Date: 18/11/2015 | Ingen kommentarer

ridiculous-6-netflix-danmark-203x300Den 11. Desember har Netflix premiere på filmen Ridiculous 6, som er laget i samarbeide med komikeren Adam Sandler. Sandler har inngått en avtale med Netflix om å lage fire filmer eksklusivt til streamingtjenesten. Første trailer fra filmen er nå blitt offentliggjort og den kan finnes nederst i artikkelen.

Komediefilmen Ridiculous 6 handler om den tilsynelatende foreldreløse Tommy ”White Knife” Stockburn (Adam Sandler), som er blitt oppfostret hos indianere. Når hans far dukker opp etter flere år drar Tommy og hans fem brødre ut på en eventyrreise gjennom det gamle vesten.

Filmen byr på en stjernespekket rolleliste som blant annet inneholder Terry Crews (Brooklyn Nine-Nine) Steve Buscemi (The Big Lebowski), Dan Aykroyd (Ghost Busters), Danny Trejo (Machete), Jorge Garcia (Lost), Taylor Lautner (Grown Ups 2), Rob Schneider (50 First Dates), Luke Wilson (Old School), Nick Nolte (Tropic Thunder) og naturligvis Adam Sandler (Pixels).

Med rollelisten og filmens premiss i vente er det dermed lagt opp til en klassisk komediefilm fra Adam Sandler, som mest sannsynlig vil by på gale personligheter, morsomme vitser og et lattervekkende handlingsforløp. Det er heller ingen hemmelighet at filmens tittel refererer til klassiske westernfilmer som The Magnificent Seven og det kommende The Hateful Eight av Quentin Tarantino.

Ridiculous 6 er den første av i alt fire filmer Adam Sandler har forpliktet seg å lage utelukkende til streamingtjenesten Netflix. Adam Sandler vil både medvirke i, og produsere de nye filmene.

Se Ridiculous 6 på Netflix når den har premiere på Netflix Norge d. 11. Desember.
Skriv kommentar