Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Se trailer til ny sesong av House of Cards

Date: 03/02/2015 | Ingen kommentarer

house-of-cards-sesong-3-netflix-300x300Streamingtjenesten Netflix har nylig utsendt første trailer til den lenge ventede tredje sesongen av House of Cards, som får eksklusiv premiere på Netflix 27.februar. Se klippet nederst.

Frank og Claire Underwood vender tilbake i en ny sesong av den spennende dramaserien om politiske nedturer og maktbegjær. Ekteparet Underwood er under større press enn noensinne og deres hemmeligheter er på randen til avsløring, som gjør at de må kjempe hardere og mer intenst for å kunne fastholde deres makt i den øverste eliten.

I traileren for House of Cards sesong 3 ser det ut til at utenrikspolitikk er i høysetet og flere velkjente personer, bl.a. hackeren fra sesong 2 medvirker igjen. Det er også blitt plass til nye karakterer, og serien får bl.a. den danske skuespilleren Lars Mikkelsen, som muligens har en meget stor rolle, med i den nye sesongen.

House of Cards har vunnet flere priser og er en av de mest populære seriene fra Netflix. I serien medvirker Kevin Spacey som Frank Underwood og hans kone Claire spilles av Robin Wright.

Se sesong 3 av House of Cards på Netflix fra d. 27. Februar. I mellomtiden kan du se sesong 1 og 2 her: LinkSkriv kommentar