Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Se trailer til superhelt-serien Daredevil

Date: 10/03/2015 | Ingen kommentarer

daredevil-netflix-marvelStreamingtjenesten har nylig utsendt første trailer til den kommende superhelt-serien Daredevil som får eksklusiv premiere på Netflix Norge 10 april, hvor alle episodene vil kunne ses med det samme. Se traileren nederst i artikkelen.

Daredevil er den første serien i et samarbeide mellom Marvel og Netflix om å produsere fem superhelt-serier. De øvrige er Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist samt en The Defenders hvor alle superheltene er samlet.

Den spenningsfylte action serien, som handler om Matt Murdock (Charlie Cox) som var blind som barn, men som er utstyrt med ekstraordinære sanser, dykker ned i bakgrunnshistorien om hvordan Matt Murdock utvikler seg til Daredevil, som kjemper i mot urettferdighet som advokat og superhelt.

Utover Charlie Cox som Daredevil byr serien på flere kjente karakterer fra superhelteuniverset, heriblant Wilson Fisk (Vincent D’Onofrio), Claire Temple (Rosario Dawson), Foggy Nelson (Elden Henson) og Stick (Scott Glenn).

Daredevil er produsert av Steven S. DeKnight (“Spartacus”, “Buffy: The Vampire Slayer”) og Drew Goddard (Cabin in the Woods, Lost) samt Jeph Loeb (“Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.,” “Heroes”).

Se Daredevil på Netflix Norge fra 10. april.Skriv kommentar