Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Se traileren fra Black Mirror sesong 3

Date: 08/10/2016 | Ingen kommentarer

black-mirror-saeson-3-netflixFredag 21. oktober introduserer Netflix den etterlengtede tredje sesongen av
Black Mirror for publikum over hele verden. Under kan du se den første traileren fra antologien som har blitt beskrevet som «ulikt alt annet på TV» og «en Twilight Zone for den digitale alderen».

Den nye sesongen vil bestå av seks nye fortellinger fra hodet til Charlie Brooker: «Nosedive», «Playtest», «Shut up and Dance», «San Junipero», «Men Against Fire», «Hated in the Nation» (i den rekkefølgen).

Black Mirror er skapt og skrevet av Brooker, og tar pulsen på vår kollektive uro forbundet med den moderne verden, og hver enkeltstående episode er en skarp historie full av spenning, som utforsker temaer om moderne tekno-paranoia.

Uten at vi har stilt spørsmålstegn, har teknologien forvandlet alle aspektene ved våre liv; i hvert hjem; på hvert skrivebord; i hver hånd – en plasma-skjerm; en monitor; en smart-telefon – et sort speil som reflekterer livet i det 21. århundret. Serien er blitt anerkjent med en internasjonal Emmy-pris, en Peabody-pris, en Rose D’Or og blitt nominert til en Bafta-pris.

Den tredje sesongen består av et stjernelag av skuespillere, inkludert Bryce Dallas Howard, Alice Eve, James Norton, Cherry Jones, Wyatt Russell, Alex Lawther, Jerome Flynn, Gugu Mbatha-Raw, Mackenzie Davis, Michael Kelly, Malachi Kirby, Kelly McDonald, Faye Marsay og andre.

Regissørene er Joe Wright (Atonement), Dan Trachtenberg (10 Cloverfield Lane), James Watkins (The Woman in Black), Owen Harris, Jacob Verbruggen (London Spy) og James Hawes. Rashida Jones og Michael Schur har bidratt som manusforfattere på «Nosedive». Annabel Jones er seriens co-showrunner og executive producer ved siden av Brooker.Skriv kommentar