Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Seksualundervisningen forsetter i sesong 2 av ’Sex Education’

Date: 24/04/2019 | Ingen kommentarer

Streamingtjenesten Netflix har annonsert at komedieserien ’Sex Education’ kommer tilbake med sesong 2.

Det opplyser Netflix i en pressemelding.

‘Sex Education’, som har fått ros for sin korrekte skildring av ungdommens verden uten å dekke over noe, handler om Otis Milburn (Asa Butterfield) som er en skoleelev med vanskeligheter, og sønn av en sexterapeut (Gillian Anderson).

Selv om moren har manualer, videoer og åpne samtaler om sex – er Otis en tilbakeholden ekspert på området, og fortsatt jomfru.

Da resten av skolen finner ut hva moren hans jobber med innser han at han kan bruke sin spesialkunnskap til å oppnå status blant de andre, og åpner derfor en hemmelig klinikk sammen med Maeve hvor de tilbyr sexterapi.

Det kommer ikke som en stor overraskelse at Netflix har gitt grønt lys til ‘Sex Education’ sesong 2, da streamingtjenesten tidligere har kunnet avsløre at mer enn 40 millioner husstander har sett serien fra start til slutt i løpet av de fire første ukene siden premieren den 11. januar.

Netflix forteller også at alle skuespillerne fra første sesong vender tilbake i sesong 2, som blir på 8 episoder. Streamingtjenesten kan dessverre ikke si noe om en premieredato på nåværende tidspunkt, men det forventes ikke å blir før senere I 2019.

Se ‘Sex Education‘ på Netflix Norge.Skriv kommentar