Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

‘Sense8’-castet håper på en fantastisk avslutning av Netflix-serien

Date: 02/02/2018 | Ingen kommentarer

Fans av Netflix-serien ‘Sense8’ kan godt begynne å glede seg siden streamingtjenesten nettopp har sendt ut den første titten på den store finalen, som får premiere i 2018, og som skuespillerne håper blir intet mindre enn tilfredsstillende.

Sci-fi-serien ‘Sense8’, som er skapt av ‘The Materix’-skaperen The Wachowiskies (Jupiter Ascending, Cloud Atlas), har det siste halve året vært ute i et mildt sagt heseblesende stormvær, da det kom frem at Netflix har valgt å gi serien dødsstøtet etter kun to sesonger.

Dette var virkelig ikke en beslutning som seriens fans tok godt imot og etter ukers kamp på de sosiale medier, var Netflix nødt til å sende ut en pressemelding som en gang for alle la muligheten for en fortsettelse død.

Få uker etter måtte Netflix imidlertid bøye seg for massene og ga grønt lys til et to timers finale-avsnitt, som kunne avslutte historien. Fansen er selvsagt fortsatt skuffet over at ‘Sense8’ ikke returnerer for en hel sesong 3, men må akseptere at Netflix tross alt lyttet til dem.

Klippet, som Netflix har lagt ut på YouTube og som kan sees nederst i artikkelen, går bak kameraet på finaleavsnittet, som nettopp er blitt spilt inn og får premiere i 2018.

Vi kan også se at hvordan skuespillerne Toby Onwumere, Tina Desai, Miguel Angel Silvestre, Jamie Clayton, Tuppence Middleton, Doona Bae, Brian J. Smith og Max Riemelt koser seg under opptakene.
Det avsløres ikke hva finaleavsnittet handler om, men Max Riemelt uttaler at han er glad for avsnittet, som forhåpentligvis vil tilfredsstille serien fans.

‘Sense8’ er en fortelling skapt av de kreative geniene Lana Wachowski og Grant Hill (The Materix, Clud Atlas) og J. Michael Straczynski (Changeling, World War Z) og er sentrert omkring åtte personer fra forskjellige steder i verden, som alle opplever et voldsomt syn som knytter dem mentalt til hverandre.

Se de to første sesongene av ‘Sense8’ på Netflix Norge.
Skriv kommentar