Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

‘Sense8’ får totimers finale

Date: 02/08/2017 | Ingen kommentarer

Forleden kunne streamingtjenesten Netflix overraskende meddele at sci-fi-serien ‘Sense8’ returnerer til Netflix med et to timers spesialavsnitt, som vil være den endelige avslutningen på serien.

Dette er overraskende siden Netflix i starten av juni annonserte at serien var droppet etter to sesonger, og streamingtjenesten fastslo deretter sin beslutning ved en utmelding på sosiale media.

Her var årsaken at det var umulig å gjenopplive serien – formodentlig siden skuespillerne var løst fra sine kontrakter og i gang med å arbeide med andre prosjekter.

Nyheten om finale avsnittet blir garantert mottatt med åpne armer fra seriens mange fans, som siden serien ble annullert har kjempet en hard kamp på sosiale media for å få serien gjenopplivet.

Det er en av seriens skapere Lana Wachowski, som kom med nyheten i går med en lengre beskjed, som kan leses nederst i artikkelen.

Her fremgår det at den endelige og siste avsnittet får premiere på Netflix til neste år. Det er altså kun snakk om et enkelt avsnitt på to timer og ikke en helt ny sesong.

‘Sense8’ er en fortelling skapt av de kreative geniene Lana Wachowski og Grant Hill (The Matrix, Cloud Atlas) og J. Michael Straczynski (Changeling, World War Z), og som sentrerer omkring åtte personer fra forskjellige steder i verden, og som alle opplever et voldsomt syn, som knytter dem mentalt sammen med hverandre.

Se ‘Sense8’ på Netflix Norge.Skriv kommentar