Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Sense8 kommer tilbake neste år

Date: 26/09/2015 | Ingen kommentarer

sense8-serie-netflixNetflix-serien om de åtte menneskene, fra rundt om i verden, som får livene sine forbundet på uforklarlige måter er blitt fornyet med enda en sesong. Det offentliggjorde streamingtjenesten og seriens skuespillere i en video på Twitter for kort tid siden. Dermed forventes det at serien kommer tilbake neste år.

Det har ellers vært usikkerhet om det faktisk kom til å komme en yttligere sesong, da Netflix med deres øvrige serier alltid har fornyet de kort tid etter premieren. Med Sense8 skulle det derimot gå en stund før de fikk en avklaring.

Serien er skapt av de enestående kreative menneskene The Wachowskis (Matrix-triologien, Cloud Atlas) og J. Michael Straczynski (Clint Eastwood’s Changeling, World War Z) og ikke minst Grant Hill (Matrix-triologien, Cloud Atlas). De samme vil også være med på Sense8 sesong 2.

Sense8 følger åtte personer rundt omkring i verden, som i kjølvannet av et tragisk dødsfall tilknyttes mentalt til hverandre. De kan se og snakke med hverandre, som om de var på samme sted. Ikke bare skal de finne ut av hva som har skjedd, de skal også bli en del av hverandres liv og hemmeligheter, mens de også kjemper mot en organisasjon som vil fange og drepe de.

Se første sesong av Sense8 på Netflix Norge i dag. Kan ses i 4K Ultra HD.Skriv kommentar