Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Serien From Dusk Till Dawn får enda en sesong

Date: 28/03/2014 | Ingen kommentarer

From dusk till dawn netflix norgeDet er nettopp blitt annonsert at serien From Dusk Till Dawn, med de to utilregnelige bankranerne og brødrene Seth Gecko og Richard ”Richie” Gecko, kommer tilbake for en sesong nummer 2. På nåværende tidspunkt er serien kun kommet til episode 3 av første sesong, men produksjonsselskapet føler seg så sikre på seriens suksess at de har fornyet den for en ekstra sesong. Den nye sesongen vil også kunne ses på Netflix Norge når den får premiere.

Serien From Dusk Till Dawn, som er skapt av kultinstruktøren Robert Rodriguez, handler om Seth Gecko og Richard ”Richie” Gecko som er på flukt fra FBI etter et blodig bankran. Under flukten til Mexico støter Seth og Richie på en tidligere prest og hans familie, som de tar til gisler. De bruker familiens auto-camper til å krysse grensen, og det oppstår kaos når gruppen stopper ved en strippeklubb full av vampyrer. Serien er basert på filmklassikeren From Dusk Till Dawn fra 1996. Filmen er også skapt av Robert Rodriguez og skrevet av Quentin Tarantino.

Den kommende sesongen av From Dusk Till Dawn blir på 13 episoder, som seriens første sesong også er. Serien er opprinnelig skapt av El Rey Network, men Netflix har sikret seg rettighetene til From Dusk Till Dawn i alle land utenfor USA. Serien vises i forlengelse av premieren på El Rey tv-kanalen og derfor er ikke alle episodene tilgjengelige på samme tid, men episodene kommer på streamingtjenesten innenfor 24 timer etter premieren.

From Dusk Till Dawn har foreløpig mottatt blandede anmeldelser og seriens seertall er enda ikke offentliggjort, men Robert Rodriguez ser frem til å komme i gang med enda en sesong; ”Vi gleder oss til å komme i gang med produksjonen senere i år, og er begeistret over å kunne heve standarden enda mer i sesong 2”.

Seriens første sesong hadde premiere på Netflix Norge 12. Mars og er nettopp kommet til tredje episode. Episode 4 av From Dusk Till Dawn kan ses på Netflix 2. April, ca klokken 14.

Se From Dusk Till Dawn på Netflix Norge HerSkriv kommentar