Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Sesong to av Narcos nærmer seg med stormskritt

Date: 14/06/2016 | Ingen kommentarer

narcos sæson 2 netflixSe den offisielle sniktitten i forbindelse med datoannonseringen av den etterlengtede, andre sesongen av originalserien Narcos. Alle de 10 episodene slippes, eksklusivt på Netflix, 2. september.

Narcos tar for seg den gripende historien fra virkeligheten om de beryktede narkotikakongene fra slutten av åttitallet, og det omfattende arbeidet som ble gjort av politiet for å bekjempe dem i denne brutale og blodige konflikten. Den hardbarkete historien viser hvordan de mange, ofte motstridende instansene – rettsvesenet, politikerne, politiet, militæret og sivilie – krasjer i jakten på å kontrollere kokainen, en av verdens mest verdifulle råvarer.

Serien frontes av Wagner Moura (Elite Squad, Elysium) som Pablo Escobar, ved siden av Boyd Holbrook (Gone Girl) og Pedro Pascal (Game of Thrones) som Steve Murphy og Javier Peña – agentene som jaktet den virkelige Escobar.

José Padilha (Elite Squad, RoboCop) og Eric Newman (Children of Men) er seriens executive producers. Narcos er produsert av Gaumont International Television for Netflix.

Sesong 1 av Narcos er tilgjengelig for strømming for Netflix-medlemmer i Ultra HD 4K.
Skriv kommentar