Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Siste sesong av The Killing kommer 1. august

Date: 25/04/2014 | Ingen kommentarer

The Killing premiere netflix norgeI November 2013 avslørte streamingtjenesten Netflix at de hadde kjøpt de eksklusive rettighetene til den amerikanske krimserien The Killing. Utover rettighetene til de første tre sesongene, hadde Netflix også kjøpt seg rettigheten til å lage en fjerde og siste sesong av serien. Netflix kan nå avsløre at denne sesongen får eksklusiv premiere på filmtjenesten d. 1 august.

The Killing er en amerikansk utgave av den populære danske dramaserien Forbrytelsen. Sarah Lund er blitt skiftet ut med Sarah Linden, som spilles av Mireille Enos. Den siste og avsluttende sesongen blir på 6 episoder og alle de opprinnelige skuespillerene fra de tidligere sesongene er med i den nye sesongen.

I forbindelse med offentliggjørelsen av den nye sesongen uttalte Cindy Holland, vice-innholdssjef hos Netflix, “Den spennende og nervepirrende fortellingen i The Killing trives på Netflix, og vi synes det er på sin plass at serien med Sarah Linden (Mireille Enos) og Stephen Holder (Joel Kinnaman) får en ordentlig avslutning”.

Netflix Norge hadde også de eksklusive rettighetene til The Killing sesong 3 og kunne derfor vise den sideløpende med at den ble vist på amerikansk TV. Hver uke ble en ny episode derfor gjort tilgjengelig. Det er samme ordning som for tiden foregår med Robert Rodriguez horror-serie From Dusk Till Dawn, hvor de også viser en ny episode dagen etter at det er blitt vist på TV.

The Killing sesong 4 kan ses på Netflix Norge fra 1. August. Se The Killing sesong 1-3 på Netflix Norge: LinkSkriv kommentar