Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Skaperene av ‘BoJack Horseman’ lager en ny serie til Netflix

Date: 21/03/2018 | Ingen kommentarer

Netflix har bestilt 10 episoder av «Tuca & Bertie», som er navnet på en ny animasjonsserie fra teamet bak den populære og anmelderroste ´BoJack Horseman´, som kan sees eksklusivt på streamingtjenesten.

Serien er en voksen komedie med de to fuglene i hovedrollene;Tuca & Bertie´, som nettopp har rundet 30 år og bor i samme leilighet.

Dette skriver Netflix i en pressemelding.

Som man kan se i de offentliggjorte bildene i denne artikkelen er animasjonen eller tegnestreken veldig lik den som kjennes fra ´BoJack Horseman´. Det setter naturligvis fart i spekulasjonene om ´Tuca & Bertie´ foregår i samme univers som førstnevnte siden BoJack som bekjent er en hest.

Premieredatoen er ikke blitt annonsert, men Netflix kan avsløre at den 38-årige skuespillerinnen Tiffany Haddixh (´Girls Trip’, ‘The Last O.G.’) vil være stemmen til fuglen Tuca.

Lisa Hanawalt (‘BoJack Horseman’) er en av hovedkreftene bak ´Tuca & Bertie´, som produseres av Raphael Bob-Waksberg (‘BoJack Horseman’), Noel Bright (‘BoJack Horseman’, ‘Friends’) og Steven A. Cohen (‘BoJack Horseman’, ‘Jack & Bobby’).

Foruten ´BoJack Horseman´ og den nettopp offentliggjorte ´Tuca & Bertie´, så har Netflix det siste året satset hardt på animasjonsserier for voksne, herunder med ´F is for Family´, ´Castelvania´og ´Big Mouth´.

Skaperne av ‘The Simpsons’ og ‘Futurama’, Matt Groening er også nettopp startet opp med produksjonen av ´Disenchantment´, som er en ny animert komedie-/fantasyserie for voksne. ´Disenchantment´ forventes å få premiere på Netflix i løpet av 2018.Skriv kommentar