Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Skaperne av ‘Sherlock’ lager Dracula-serie til Netflix

Date: 30/11/2018 | Ingen kommentarer

Streamingtjenesten Netflix har forent krefter sammen med den tradisjonsrike tv-stasjonen BBC om å skape en ny vampyr-serie om den beryktede blodsuger Dracula.

Det opplyser Netflix i en melding.

Den stadig ikke navngitte serien, som er skapet og skrevet av Steven Moffat og Mark Gatiss som også var hovedmennene bak den nye fortolkningen av ‘Sherlock’, blir på tre episoder med en varighet på 90 minutter.

Dracula-serien inspireres av Bram Stokers klassiske novelle, som atter en gang vil introdusere verden til den famøse vampyren, som gjorde det sexy å være blodsuger.

Handlingen vil ta sitt utgangspunkt i Transylvania i 1897 der greven planlegger å slukke tørsten i det viktorianske London.

Det er store forventinger til skaperne Steven Moffat og Mark Gatiss, da de suksessfylt skapte et nytt liv til historien om Sherlock Holmes og hans trofaste medsammensvorne Dr. John Watson i serien ‘Sherlock’ med Benedict Cumberbatch og Martin Freeman.

‘Sherlock’ er ikke offisielt slutt ennå, eller blir droppet, men med skapernes nye prosjekt må det formodes, at nye episoder med detektiven har lange utsikter.

BBC vil ha rettighetene til Dracula-serien i England, mens Netflix vil vise den i resten av verden.

Det er ikke offentliggjorde hvem som skal spille Dracula i den nye serien eller når den får premiere.Skriv kommentar