Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Slik finner man de gode filmene på Netflix

Date: 12/01/2014 | 1 kommentar

netfilx-norge-film-serieVi har nok alle prøvd å kaste bort tid på en dårlig film. Man har høye forventninger, men ender opp med å bli skuffet. Det er selvfølgelig mulig å slå opp filmer på filmsider som IMDB og Rotten Tomatoes, for å se hvordan andre har bedømt filmene, men man kan faktisk finne de beste filmene på Netflix uten å skulle bruke andre sider.

Netflix har deres eget bedømmelsessystem som er basert på hva øvrige medlemmer synes om filmene. Dette kan være en god måte å sortere mellom gode og dårlige filmer.

For å finne de gode filmene på Netflix skal du gjøre følgende; Klikk på nedstående link som vil ta deg til en side som viser alle filmene (og seriene) på Netflix Norge. Nå skal du bare sortere filmene ved å trykke på fanen som heter ”Giing”. Nå vises alle filmene og seriene på Netflix i en sortert rekkefølge og hermed er det lett å finne de gode filmene på Netflix.

De første titlene som vises er de du allerede har sett og bedømt, så du skal derfor bare kjøre litt lengre ned på siden inntil du kommer ti de filmene hvor stjernene er med rød farge. Nå kan du finne de filmene som andre Netflix-medlemmer synes er gode og sjansen for at du kaster bort tid på en dårlig film minimeres.

Finn de gode filmene på Netflix Norge her: Link.
1 kommentar til Slik finner man de gode filmene på Netflix

  1. Christian - kl. 20:50, 26-11-2016:

    Verdt å merke seg at dette gjelder ikke mobile apparat som iPad, iPhone, Apple TV etc. Bare PC

Skriv kommentar