Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Slik kan du kombinere filmkos med en personlig drikkeflaske

Date: 09/10/2023 | Ingen kommentarer

SPONSET INNHOLD

Å se på film er en av de mest populære aktivitetene for å slappe av og kose seg. Enten du er alene eller sammen med venner, er det ingenting som slår en god filmkveld. Men hva med å legge til en ekstra personlig touch til filmopplevelsen? Ved å kombinere filmkos med en personlig drikkeflaske kan du legge til en kreativ og unik vri på din neste filmkveld.

Personliggjør filmopplevelsen

Kanskje dere er en gjeng som pleier å samles for å se filmer sammen? Da kan du på forhånd bestille personlige drikkeflasker med logo til hver av dere, som dere kan bruke hver gang dere ser film sammen. På den måten slipper du å finne frem glass og brus for hver gang – det holder med snacks. Det er mye bedre at alle fyller flasken sin med vann, både helsemessig og økonomisk. Da slipper man også å drive å skjenke gjennom filmen – alle har sin egen flaske til å holde seg hydrert gjennom hele filmen på. Det er også en flott måte å uttrykke deres personlighet og stil. Du kan lage en logo for filmkveld-klubben deres som trykkes på hver drikkeflaske. I tillegg kan hver drikkeflaske ha et eget design eller bilde som er unikt for personligheten til hver av medlemmene. Kanskje de har en favorittfilm- eller TV-show som de elsker å se på? Hvorfor ikke velge en drikkeflaske med et ikonisk sitat fra showet? Dette hadde medlemmene i filmkveld-klubben satt stor pris på. I tillegg kan dette gis som gave til andre venner eller familie; en unik, personlig og praktisk gave er noe alle vil sette pris på.

Unikt tilbehør til filmkvelden

Det er ikke bare drikkeflasker som kan gi følelsen av samhold i en filmklubb. Du kan velge å personliggjøre utrolig mange ting for å sette stemningen for kvelden – her er det bare kreativiteten som stopper deg. På IGO kan du finne hva det måtte være som kan være med å skape samhold i en filmkveld-klubb – eller i andre sammenkomster. Hva med at alle har like T-skjorter med trykk av sine favorittkarakterer fra en film eller serie? En kan være Jon Snow, en annen Ser Jorah eller kanskje Arya Stark? Og hva med å bestille inn popcornbeholdere med filmkveld-klubbens logo på? Mulighetene er mange og dette vil også legge til en touch av personlighet og takknemlighet for fellesskapet.

Så neste gang du planlegger en filmkveld, hvorfor ikke gjøre det stort ved å legge til små detaljer som drikkeflasker, t-skjorter og snacksbeholder med det personlige preget av akkurat deres filmkveld-klubb. Det vil legge til en kreativ og unik vri på deres filmopplevelse, og dine venner vil garantert sette pris på det.Skriv kommentar