Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Snart kan du ta med norsk Netflix til utlandet

Date: 08/07/2017 | 2 kommentarer

Når man som norsk Netflix-medlem har vært på reise i utlandet, kan man blitt tvunget til å se gjeldende lands utvalg av filmer og serier, samt unnvære norske undertekster. Dette på grunn av rettighetsrestriksjoner, men dette synes nå å endres slik at man kan ta med sine norske undertekster på reisen.

Politikerne i EU-Parlamentet har nemlig stemt for å fjerne begrensningene, slik at forbrukere i EU får muligheten til å ta med sitt streaming abonnement på ferie.

Dette skriver MediaWatch.

Det er dermed ikke bare Netflix, som man kan ta med på ferien, men også øvrige abonnement på musikk og film.

EU-avtalen gjelder imidlertid kun for innholds tilbydere som koster penger, dvs. at man fortsatt ikke kan se for eksempel NRK sine programmer i utlandet.

Selv om politikere i EU-Parlamentet har gitt grønt lys for å fjerne restriksjonene, så skal forslaget igjennom en siste instans for å bli iverksatt. I så fall trer avtalen i kraft fra 15. juni, men streamingtjenestene har et halvt år å implementere reglene.

EU melder dessuten at streamingtjenestene ikke får ta ekstra betalt for de nye reglene, og man kan således ikke forvente at Netflix øker prisen av denne årsak.
2 kommentarer til Snart kan du ta med norsk Netflix til utlandet

  1. Jan - kl. 16:28, 05-09-2018:

    Tilbydere som ikke koster penger? Nrk er jo de tv kanalene som er dyrest!!

  2. Andre Nesheim - kl. 02:57, 18-07-2020:

    Fuck Netflix 4 life

Skriv kommentar