Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Spesialavsnitt av Ricky Gervais’ serie Derek på Netflix

Date: 14/02/2015 | Ingen kommentarer

derek-ricky-gervais-avsnitt-netflixDen siste, og en time lange, episoden av Ricky Gervais’ melodramatiske serie Derek, får premiere på Netflix Norge d. 3 april. Det skriver Ricky Gervais på Twitter.

Episoden, som handler om jul på pleiehjemmet, ble opprinnelig sendt på den britiske tv-kanalen Channel 4 i desember, men kommer nå altså også på Netflix og det er i en ekstra lang versjon. Se en trailer til episoden nederst i artikkelen.

Derek er en bittersøt dramaserie om en gruppe mindre begavede, som lever på et aldershjem. I serien følger vi den lettere hjerneskadde Derek Noakes (Ricky Gervais) som er ansatt på et pleiehjem hvor han hjelper eldre mennesker med å ha det så godt som mulig. Han elsker jobben sin, dyr, Jesus og Deal No Deal, men hans hobby er autografer. Utover Derek følger man også de to utskuddene Dougie (Karl Pilkington) og Kevl (David Earl) og hans bestevenn Hannah (Kerry Godliman), som er en hardarbeidene og morsom kollega på pleiehjemmet.

Det er laget to sesonger av Derek og de finnes begge på Netflix Norge. Den seneste sesongen er for nylig blitt nominert til en prestisjefylt Golden Globe, hvor Ricky Gervais er med i oppløpet om prisen for beste hovedrolle i en komedieserie.

Spesialepisoden er trolig det siste vi kommer til å se av Derek Noakes og det kommer dermed ikke flere episoder av serien.

Se spesialepisoden av Derek på Netflix fra d. 3. april. Finn 2 sesonger av Derek på Netflix: Link.Skriv kommentar