Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Spike Lee lager sin debutfilm om til Netflix-serie

Date: 22/10/2016 | Ingen kommentarer

shes-gotta-have-it-spike-lee-serie-netflix-300x168Den amerikanske regissøren Spike Lee, som spesielt ble kjent etter filmen Malcolm X fra 1992, har inngått et samarbeide med Netflix om å lage om sin revolusjonerende debutfilm; She’s Gotta Have It fra 1986 til en originalserie. Det skriver Netflix i en pressemelding.

Spike Lee er selv regissør på den 10 episoder lange serien, som vil by på en oppdatert og moderne versjon av den originale historien, som handler om Nola Darling, som er en kunstner i slutten av 20 årene og bosatt i Brooklyn, New York. Her kjemper hun med å definere seg selv og fordele sin tid mellom venner, arbeid og hennes tre elskere; modellen Greer Child, investeringsrådgiveren Jamie Overstreet og hippe Mars Blackman.

Foruten å regissere er også Spike Lee skaper av serien og vil dermed være produsent sammen med sin kone; Tonya Lewis Lee.

Spike Lee uttalte i forbindelse med offentliggjørelsen at; «She’s Gotta Have It har en spesiell plass i hjertet mitt. Vi lagde filmen i løpet av 12 varme sommerdager i 1985 på et beskjedent budsjett på $175 000. 30 år etter premieren har min kone en visjon om å lage om filmen til en serie. Hun kunne se det med en gang, noe ikke jeg klarte. Men vi er begeistret for å ha Netflix med på laget for å realisere denne versjonen.»

Foruten She’s Gotta Have It og Malcolm X, har Spike Lee også stått bak Inside Man, 25th Hour og Do the Right Thing, som ble nominert til Oscar i 1990.

Det er ikke offentliggjort når She’s Gotta Have It serien får premiere på Netflix Norge.Skriv kommentar