Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Star Trek: Discovery lanseres mandag den 25. september på Netflix

Date: 19/06/2017 | Ingen kommentarer

Netflix annonserte i dag at den høyt forventede Star Trek: Discovery vil lanseres eksklusivt på Netflix mandag 25. september, i alle land unntatt USA og Canada.

Alle nye episoder vil bli utgitt ukentlig på mandager. Sesongen på 15 episoder vil bli utgitt i to kapitler. De første åtte episodene løper fra mandag 25. september til mandag 6. november. Sesongen vil så fortsette med det andre kapitlet i januar 2018.

Star Trek, en av de mest ikoniske og innflytelsesrike globale tv-franchisene, er tilbake 50 år etter at den først hadde premiere.

Star Trek: Discovery vil følge Starfleets reiser på oppdrag for å oppdage nye verdener og nye livsformer, og en Starfleet-offiser som må lære at for å virkelig forstå alt som er fremmed, må du først forstå deg selv. Serien vil inneholde et nytt skip, nye karakterer og nye oppdrag, samtidig som den omfatter samme ideologi og håp for fremtiden som inspirerte en generasjon av drømmere.

Star Trek: Discovery er produsert av CBS Television Studios i samarbeid med Alex Kurtzmans Secret Hideout, Bryan Fullers Living Dead Guy Productions og Roddenberry Entertainment. Alex Kurtzman, Bryan Fuller, Heather Kadin, Gretchen J. Berg og Aaron Harberts, Akiva Goldsman, Rod Roddenberry og Trevor Roth fungerer som eksekutive produsenter. Serien vil sendes på CBS All Access i USA og distribueres samtidig av CBS Studios International på Netflix i 188 land og i Canada på Bell Medias Space Channel og OTT-tjenesten CraveTV.Skriv kommentar