Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Star Trek: Discovery utsatt på ubestemt tid

Date: 11/02/2017 | Ingen kommentarer

I 2016 kunne Netflix avsløre at internett tjenesten hadde kjøpt alle rettighetene til Star Trek, som i tillegg til å omfatte alle de gamle seriene også inkluderer den nye Star Trek: Discovery.

På daværende tidspunkt var premieredatoen for den nye Star Trek-serien satt til januar 2017, men ble senere utsatt til mai 2017, og nå avslører produksjonsselskapet CBS at serien utsettes enda en gang – denne gangen på ubestemt tid.

Det er dermed usikkert når den ikoniske franchise vender tilbake med nytt romskip, nye karakterer og nye oppdrag.

CBS uttaler tydelig at forsinkelsen ikke skyldes at prosjektet er i ferd med å falle sammen, men at det ambisiøse prosjektet med 13 episoder krever mer tid og de ønsker å gjøre det best mulig når serien returnerer til skjermene for første gang siden 2005.

I Star Trek: Discovery medvirker Sonequa Martin-Green, Michelle Yeoh, Anthony Rapp, Doug Jones, James Frain m.fl.

“Star Trek er et av de mest ikoniske show i tv-historien, og vi er begeistret for å samarbeide med CBS for å bringe den elskede serien til Trekkis rundt om i verden,» uttalte Sean Carey, Vice President for Global Television hos Netflix når det ble avslørt at den nye Star Trek serien vil bli vist på Netflix. «Det nye kapittel i sagaen lover å bygge videre på den ikoniske tradisjonen og vil helt sikkert begeistre Netflix medlemmer over hele verden.»

Når Star Trek: Discovery til slutt lanseres på sendeflaten vil de nye avsnittene kunne sees på Netflix Norge kun 24 timer etter tv-premieren i USA.

Alle de tidligere Star Trek serien som Star Trek: The Next Generation og Star Trek: Enterprise finner du på Netflix Norge allerede i dag.
Skriv kommentar