Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Star Trek går til Netflix

Date: 18/07/2016 | Ingen kommentarer

Star-Trek-netflix-247x300I dag annonserte Netflix og CBS Studios at de har skrevet under på en lisensavtale til en ny Star Trek-serie. Dette betyr at hele 188 land igjen kan dra på eventyr i rommet. Hver eneste episode vil bli tilgjengelig i begynnelsen av 2017, bare ett døgn etter at de har hatt sin eksklusive premiere i USA.

Både oppdragene, skipet, karakterene og plottet skal bli nytt, men fremtidshåpet og ideologien – som inspirerte en hel verden – er den samme. Dette blir første gang siden 2005 at Star Trek returnerer til TV-apparatene.

“Star Trek er allerede et verdensomspennende fenomen, og dette internasjonale samarbeidet vil gi fans rundt om i verden – som har vært ute en ny serie for mer enn et tiår – muligheten til å se hver episode nesten samtidig som seere i USA. Takket være våre fantastiske partnere i Netflix vil nye «Star Trek» definitivt være tilgjengelig på alle mulige frekvenser på hele planeten,” Armando Nuñez, president og direktør i CBS Studios International.

I tillegg vil hele det ikoniske og originale Star Trek-universet på hele 727 episoder bli tilgjengelig på den populære streamingtjenesten. Her det med andre ord bare å rydde plass til litt «trekking»!
Skriv kommentar