Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

‘Stranger Things’ sesong 3 kommer først sommeren 2019

Date: 24/10/2018 | Ingen kommentarer

Rykter var allerede ute, men nylig kunne Netflix-sjefen Cindy Holland bekrefte at tredje sesong av den suksessfulle thriller-serie ‘Stranger Things’ først får premiere på Netflix til sommer neste år.

Det opplyste Cindy Holland, som er VP for originalt innhold hos Netflix, på Television Critics Assosciation pressetur.

Hun kunne avsløre, at den nye sesongen byr på mange flere spesial effekter, noe som det har blitt tid til ettersom tredje sesong er blitt dyttet fram til sommeren 2019.

De to første sesongene av ‘Stranger Things’ hadde begge premiere rundt Halloween i oktober, reddet kommer på bakgrunn av uttalelsene ikke til å skje med sesong 3.

Cindy Holland sa videre, at ‘skaperne The Duffer brothers og Shawn Levy arbeider virkelig hard med den nye sesongen da de vet at det er mye på spill. De vl gjerne lage en sesong, som er større og bedre enn den siste. De har derfor ønsker mer tid til produksjonen’

Duffer brødrene har tidligere nevnt, at de ikke kunne forestille seg barna kjemper mot onde krefter hvert år, og til det tilføyde Cindy Holland, at Netflix skaperne i felleskap har satt en slutt dato på serien. Om det betyr at ‘Stranger Things’ slutter etter sesong 3 eller senere, vites ikke.

Det er tidligere blitt avslørt at sesong 3 kommer til å foregå i 1985, noe som er et år etter begivenhetene fra sesong 2 og samtid premiereåret for den populære filmer ‘Back To The Future’ / ‘Tilbake til Fremtiden’ som det har blitt som det vil bli trukket flere referanse tilr gjennom den nye sesongen.

Se Stranger Things’ på Netflix Norge.Skriv kommentar