Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

‘Stranger Things’ sesong 3 trailer

Date: 04/05/2019 | Ingen kommentarer

Stranger Things

Streamingtjenesten Netflix har nettopp frigjort første traileren til den langventende tredje sesongen av thrillerserien ‘Stranger Things’, som får eksklusiv premiere den 4. juli.

Se traileren nederst i artikkelen.

Alt er det samme i byen Hawkins – men samtidig ikke. Sommeren er kommet til byen, som er på den andre enden for å være klar til feiringen av Uavhengighetsdagen, som er den 4. juli.

Eleven, Mike, Dustin, Lucas, Will og deres nye venninne Max har det imidlertidig travelt med helt andre ting. Som man kan se i traileren, hjemsøkes byen atter en gang av fryktskapende monstre, mens barna – eller voksne, som Will påpeker – prøver å finne meningen med i hverandres romanse.

Produksjonsmessig ser det helt klart ut til at Netflix har gitt full gass med hensyn til budsjettet. Monsteret, som opptrer sist i traileren, ser ihvertfall bedre ut enn i tidligere sesonger.

Netflix har tidligere offentliggjort titlene på de 8 episodene i sesong 3. De er Suzie, Do you copy?, The Mall Rats, The Case of the Missing Lifeguard, The Sauna Test, The Source, The Birthday, The Bite og The Battle of Starcourt.

Se ‘Stranger Things‘ på Netflix Norge. Sesong 3 kan sees fra den 4. juli 2019.Skriv kommentar