Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

‘Stranger Things’ ventes å bli fire sesonger

Date: 13/09/2017 | Ingen kommentarer

Selv om sesong 2 ikke har hatt premiere enda, og en tredje sesong ikke er offisielt bekreftet av Netflix, så antyder skaperene av Netflix sin hitserie ’Stranger Things’ at serien kan bli på hele fire sesonger.

Dette forteller skaperne Matt og Ross Duffer i et intervju til New York Magazine.

-”Vi tenker at det her vil være en ting på fire sesonger og så er det slutt,” uttaler Ross Duffer til magasinet.

Netflix har som nevnt ikke offisielt bekreftet at et kommer en tredje sesong av ’Stranger Things’, – til tross for at flere media rapporterer det – og streamingtjenesten vil dermed heller ikke uttale seg om de fremtidige planene for serien.

Det vil imidlertid komme som en overraskelse dersom Netflix beslutter seg for å droppe ’Stranger Things’, da første sesong mottok heder over hele verden og ble nominert til intet mindre enn 18 Emmy priser, inklusiv for beste dramaserie.

Hvorvidt det kommer en tredje sesong avhenger sannsynligvis av mottakelsen av sesong 2, som får eksklusiv premiere på Netflix den 27. oktober 2017.

I den kommende sesong 2 er Will kommet hjem igjen og alt virker å være normalt… men et år senere lurer mørket like under overflaten og truer hele Hawkins by. Dette vises særlig i traileren som tilsynelatende viser et enormt monster.

Se ’Stranger Things’ på Netflix Norge.Skriv kommentar