Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Superhelt-serien Jessica Jones blir veldig annerledes enn Daredevil

Date: 26/08/2015 | 2 kommentarer

jessica-jones-netflix-serie-300x262Den kommende superhelt serien Jessica Jones, som er den neste i rekken fra Netflix og Marvel, blir veldig annerledes enn Daredevil. Det fortalte Marvel-sjefen Melissa Rosenberg til konferansen Television Critics Association for nylig. Det skriver The Hollywood Reporter.

Jessica Jones følger i fotsporene til Daredevil, som raskt ble rost av både Netflix-medlemmer og kritikere, men til tross for Daredevils suksess blir serien om Jessica Jones, som får sine superkrefter etter å ha kollidert med en lastebil med radioaktive stoffer, laget på en helt annen måte.

”Mytologien i Marvel-Universet er forbundet med at de er vidt forskjellige (i forhold til Daredevil, red.). Stemningen er veldig annerledes,” uttaler Melissa Rosenberg til konferansen. Serien er godkjent av tegneserieforfatteren Brian Michael Bendis, som stod bak de originale historiene.

Krysten Ritter spiller Jessica Jones, som er en tidligere superhelt som lider av posttraumatisk stress og derfor legger kreftene på hylla og åpner et detektivbyrå. Gjennom sin jobb møter hun den gåtefulle superhelten Luke Cage (Mike Colter), som til neste år får sin egen serie på Netflix. Den skotske skuespilleren David Tennant (Doctor Who) skal spille superskurken Dr. Zebediah Killgrave, mens Carrie-Anne Moss (The Matrix, Memento) og Rachel Taylor (Gray’s Anatomy, Transformers) også vil medvirke i serien.

Jessica Jones vil få premiere på Netflix Norge høsten 2015.2 kommentarer til Superhelt-serien Jessica Jones blir veldig annerledes enn Daredevil

  1. BB - kl. 14:51, 26-08-2015:

    Kommer det ikke flere sesonger av Deardevil?

  2. Flixfilmer - kl. 14:53, 26-08-2015:

    Marvel’s Daredevil vender tilbake til neste år 😉

Skriv kommentar