Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Superskurk returnerer i ny ‘Daredevil’ sesong

Date: 24/11/2017 | Ingen kommentarer

Wilson Fisk, den altoverskyggende superskurken i første sesong av ‘Daredevil’ returnerer i den kommende sesong 3.

Det kan det amerikanske medie Deadline avsløre, mens Netflix er mer kryptiske i sin bekreftelse av nyheten på Twitter – med bilde og kommentaren som kan sees nederst i artikkelen.

Superskurken spilles av Vincent D’Onofrio (Full Metal Jacket, Jurassic World), og for sin rolle som Wilson Fisk mottok han en Emmy-nominasjon for arbeidet sitt i sesong 1.

I første sesong gjorde Wilson Fisk sitt ytterste for å gjøre livet så surt som mulig for Matt Murdock (Charlie Cox), som i jobben som advokat forsøker får de kriminelle bak lås og slå, men som om natten kryper inn i Daredevil-drakten. Han prøver nemlig å gjøre byen til et mer sikkert sted, men det er ikke enkelt med bakmannen Wilson Fisk på nakken.

«Vincent er en ekstraordinær skuespiller, som returnerer mmd de utrolige kjennetegn han bringer til Fisk», uttaler Jeph Loeb, sjef for Marvel TV.

Marvel og Netflix har enda ikke offentliggjort premieredatoen for ‘Daredevil’ sesong 3, selv om det allerede sommeren 2016 ble annonsert at den blinde superhelten ville returnere med en ny sesong.
Nye sesonger med ‘Luke Cage’ og ‘Jessica Jones’ er også på vei, men heller ikke her er det avslørt noen premieredatoer enda.

Se ‘Daredevil’ på Netflix Norge.Skriv kommentar