Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Susanne Bier lager post-apokalyptisk thriller til Netflix

Date: 06/09/2017 | 1 kommentar

Den danske, verdensberømte og Oscar vinnende regissøren Susanne Bier har valgt den post-apokalyptiske thrilleren ‘Bird Box’, som sitt neste filmprosjekt. Filmen blir Netflix-eksklusive og vil derfor utelukkende kunne sees på den amerikanske streamingtjenesten.

Sandra Bullock (‘Gravity’, ‘Miss Congeniality’) har hovedrollen i Netflix filmen, som foregår i en nær fremtid hvor en ukjent og mystisk kraft har drevet verden ut i et kaotisk dødshelvete. Bullock og hennes to barn er blandt de få overlevende og de må ut på en fryktinngytende reise – 20 miles i en robåt – mens de har bind for øynene.

’Bird Box’ er basert på en novelle av Josh Malermann fra 2014 og den er omskrevet til filmformatet av den anerkjente Eric Heisserer, som i fjor sto bak en av de helt store overrakselsene; Sci-fi filmen ’Arrival’.

Den er langt fra første gang at Susanne Bier mottar internasjonal oppmerksomhet for sine evner som regissør. I 2011 vant Bier dessuten en Oscar-statuett for filmen Hævnen i kategorien for beste ikke-engelskspråkelige film og i 2016 vant hun en Emmy som beste regissør for den suksessfulle miniserien The Night Manager.

Dette er ikke det første stjernestøvet som den amerikanske streamingtjenesten har kastet etter Danmark. Foruten ’Bird Box’ er Netflix også i gang med opptakene av serien ’The Rain’, som har Mikkel Boe Følsggard (En kongelig affære), Alba August (Gidseltagningen), Lucas Lynggaard Tønnesen (Tidsrejsen) og Lars Simonsen (Broen, Broderskab) i hovedrollene. ‘The Rain’ får premiere på Netflix i 2018.

Det er ingen opplysninger om når ’Bird Box’ er ferdig og klar til premiere på Netflix Norge.1 kommentar til Susanne Bier lager post-apokalyptisk thriller til Netflix

  1. Inger M. - kl. 20:20, 06-09-2017:

    Mange gode serier på Netflix, fra mange ulike land.
    Men savner mer fra Tyskland og Østerike…om en kan komme med ønsker nå når dere hever prisen:)

Skriv kommentar