Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Sylvester Stallone er klar til kamp i Ultimate Beastmaster

Date: 18/01/2017 | Ingen kommentarer

Det er nettopp annonsert at Sylvester Stallones gameshow Ultimate Beastmaster får premiere på Netflix Norge den 24. februar.

Under kan du se et klipp fra showet med Sylvester Stallone.

I Ultimate Beastmaster vil 108 utøvere kjempe mot hverandre i fysisk krevende og heseblesende utfordringer i håp om å vinne konkurransen og bli kåret til The Beast og endelig The Ultimate Beastmaster.

Som du ser i klippen under så vil konkurransene være like det vi har sett i Wipeout, Ninja Warrior og Fear Factor, hvor deltakerne skal igjennom en hinderbane. Ultimate Beastmaster omtales imidlertid som et actionfylt og revolusjonerende show, så det det bør by på noen nye svettedryppende utfordringer som ikke er sett tidligere.

Utøverne kommer fra USA, Brasil, Sør-Korea, Mexico, Tyskland og Japan og vil kjempe mot hverandre gjennom 10 episoder. Hver episode fokuserer på et enkelt land, som blir på eget lokalt språk og med lokale programledere.

Programledere i USA vil bla. være Terry Crews (Brooklyn Nine-Nine, The Ridiculous Six), Charissa Thompson (Extra TV, Fox Sports), og i Brasil Anderson Silva (UFC Middleweight Champion), Rafinha Bastos (Komiker, TV personlighet).

Bak showet står action-ikonet Sylvester Stallone og Dave Broome (The Biggest Loser, Strong), som i tillegg til rollen som produsent deltar i gameshowet.

Ultimate Beastmaster har premiere på Netflix Norge den 24. februar.
Skriv kommentar