Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Teaser til Netflix sci-fi med Will Smith

Date: 18/03/2017 | Ingen kommentarer

Streamingtjenesten Netflix har offentliggjort første teaser fra deres kommende storfilm ”Bright” av David Ayer (Fury, Suicide Squad, Warcraft) med Will Smith (Men in Black, Independence Day) og Joel Edgerton (Warrior, Exodus: Gods and Kings) i hovedrollene.

Se klipp fra ”Bright” nederst i artikkelen.

”Bright” er en futuristisk action-/krim film som foregår i en verden hvor mennesker og overnaturlige vesner som orker, alfer og feer lever side om side. I denne verden leder Will Smith en politiavdeling, som håndterer kriminelle handlinger hvor det inngår magi. I samarbeid med orken Jakoby (Joel Edgerton) får de i oppdrag å finne et våpen som alle er parate til å drepe for å få fingrene i.

Foruten de nevnte medvirker også Noomi Rapace (The Girl with the Dragon Tattoo), Lucy Fry (11.22.63), Edgar Ramirez (Hands of Stone, Zero Dark Thirty), Margaret Cho (Drop Dead Diva) og Ike Barinholtz (Suicide Squad).

Filmen er R-rated, som er den høyeste bedømmelsen i USA, som betyr at ”Bright” kun er for voksne og derfor viser en del utbrodert vold og lignende.

Netflix har trolig betalt over USD 80 millioner for de eksklusive rettighetene til filmen, anser det amerikanske media Deadline. Herunder er USD 3 millioner alene gått til manuskriptet av Max Landis.

David Ayer, Eric Newman (Narcos) og Bryan Unkeless (The Hunger Games) er alle produsenter på actionfilmen.

”Bright” får premiere på Netflix Norge i desember 2017.Skriv kommentar