Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Tegneserien ’The Umbrella Academy’ blir en Netflix serie

Date: 08/09/2017 | Ingen kommentarer

Streamingtjenesten Netflix har nettopp annonsert at tegneserien ’The Umbrella Academy’, som er skrevet av My Chemical Romance-sangeren Gerard Way og illustrert av Gabriel Bá, kommer som serie på Netflix.
Serien blir på 10 episoder og får premiere på Netflix Norge i 2018.

Tegneserien ’The Umbrealla Academy’ handler om en gruppe dysfunksjonelle og fremmedgjorte superhelter – The Monocle, Spaceboy, The Kraken, The Rumor, The Séance, Number Five, The Horror, og The White Violin – som kjemper for å redde verden og løse mordgåten omkring deres fars mystiske dødsfall. De kjemper med hver sine personligheter og evner.

Historien i tegneserien utspiller seg over to bøker; Apocalypse Suite og Dallas, hver på seks bind. Det fremkommer imidlertid ikke av pressemeldingen om seriens 10 episoder vil strekke seg over en hel bok eller bind.

Til tross for at ’The Umbrella Academy’ er en tegneserie, så kommer den på Netflix som en ”live-action” serie, som betyr at den vil være med riktige mennesker og ikke animert.

”Jeg er begeistret over at ’The Umbrella Academy” har funnet et hjem på Netflix. Jeg kan ikke tenke meg et bedre sted for den visjonen Gabriel Bá og jeg hadde da vi laget tegneserien, og vi er spent på å vise den frem som tv-serie”, uttaler Gerard Way.

Filmatiseringen av ’The Umbrella Academy” har tilsynelatende pågått lenge, da Gerard Way allerede i 2008 solgte rettighetene til Universal, men hvor kreative uoverensstemmelser skapte problemer. Gerard Way har blant annet tidligere uttrykket bekymringer for at en filmatisering ville bli en sukkersøt utgave med referanser til Harry Potter. ’The Umbrella Academy’ er nemlig ekstremt voldelig, obskur og hovedpersonen er 60 år gammel.

‘The Umbrella Academy’ produseres av Universal med Steve Blackman (Fargo, Altered Carbon) som showrunner og produsent. Gerard Way er også tilknyttet som medprodusent. Serien er videre omdannet til serieformatet av Jeremy Slater (The Exorcist).

Se ‘The Umbrella Academy’ på Netflix Norge i 2018.
Skriv kommentar