Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Test din 4K Ultra HD TV med denne Netflix filmen

Date: 02/11/2016 | Ingen kommentarer

maridian-netflix-4k-ultra-hd-uhd-film-test-300x169Dersom du er en av de heldige, som har en 4K Ultra HD TV stående hjemme i stua og samtidig abonnerer på det store Netflix-medlemskapet, så har Netflix nettopp gjort tilgjengelig en kortfilm, som gir full uttelling når det gjelder effekter og bildekvalitet. Filmen heter Meridian og du finner denne på streamingtjenesten Netflix.

Meridian er laget til internt bruk hos Netflix for å teste ut og evaluere alt fra ytelsesevnen av video codecs til måten signalene fra Netflix ser ut på en 4K Ultra HD TV. Filmen er spilt inn i riktig 4K HDR med 60 frames per sekund og med en brightness på inntil 4000 nits, samt Dolby Atmos lyd. Meridian presenterer dermed noe av det ypperste innenfor videoteknologi med grafikk som kan få selv de beste encoderne til å svette. Det er for eksempel gammel grynete video med masse støv, samt sigarettrøyk, tåke, bakenforliggende objekter i bevegelse samt andre former for visuelt støy.

Dersom du ikke har muligheten til å se Netflix i 4K hjemme, har Netflix gjort det mulig å laste ned filmen i MXF-format. Det kan du gjøre her: Link.

For alle andre uten teknisk interesse og som kun ønsker se Meridian, filmen byr på en merkelig historie om en mystisk kvinne kledd i hvitt. Filmen finner du på Netflix her: Link.
Skriv kommentar