Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

‘The Ballad of Buster Scruggs’ – Westernserie fra Joel og Ethan Coen

Date: 04/10/2017 | Ingen kommentarer

Brødrene Joel og Ethan Coen er blant Hollywoods mest anerkjente og originale filmskapere, og bringer sin nye westernserie ‘The Ballad of Buster Scruggs’ til streamingtjenesten Netflix.

Dette opplyser Netflix i en pressemelding.

De prisvinnende Coen-brødrene, som har en imponerende CV hvilke omfatter blant annet ‘Fargo’, ‘The Big Lebowski’, ‘No Country for Old Men’, ‘Burn After Reading’ og ‘True Grit’, har selv skrevet miniserien. Dette blir en western antologi bestående av seks unike og særskilte fortellinger om den ville vesten i det gamle Amerika.

Netflix har ikke frigitt ytterligere opplysninger om ‘The Ballad of Buster Scruggs’, men det blir opplyst at hovedrollen som Buster Scruggs blir akslet av den amerikanske skuespilleren Tim Blake Nelson (‘O Brother, Where Art Thou?’.

Joel og Ethan Coen vil selv regissere og produsere alle avsnittene av ‘The Ballad of Buster Scruggs’.

Om samarbeidet med Netflix uttaler Coen brødrene i en pressemelding; «We are steaming motherfuckers!»

Dette er første gang som Coen-brødrene tester seg på tv-formatet, etter å ha imponert filmbransjen med sine fascinerende historier, som har gitt dem uttalelige priser og nomineringer, deriblant 4 Oscars.

«Joel og Ethan Coen er visjonære regissører, mesterlige historiefortellere og fargerike lingvister. Vi er begeistret over at Netflix blir stedet hvor de utfolder sitt talent,» uttaler Cindy Holland, Vice President, Original Content for Netflix.

‘The Ballad of Buster Scruggs’ får premiere på Netflix Norge i 2018.
Skriv kommentar