Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

‘The Haunting of Hill House’ vender tilbake som antologiserie

Date: 03/04/2019 | Ingen kommentarer

Det er gått fire måneder siden ‘The Haunting of Hill House’ hadde premiere på Netflix Norge og tok alle skrekkfans med storm.

Nå kan Netflix endelig avsløre at ‘The Haunting of Hill House’ vender tilbake – men ikke med en sesong 2.

‘The Haunting of Hill House’ blir nemlig til en antologiserie. Det betyr at den nye sesongen får et helt nytt tema, og skuespillere uten noen relasjon til den første sesongen. Slik som Netflix-serien ’Black Mirror’.

Netflix kan allerede avsløre navnet på den nye sesongen i antologiserien og det blir ’The Haunting of Bly Manor’.

Tittelen refererer til den psykologiske skrekkhistorien ‘The Turn of the Screw’ fra 1898 av Henry James, som foregår i en forlatt herregård. Her bor to foreldreløse barn sammen med deres guvernante og noen uvelkomne spøkelser…

Historien har blitt filmatisert flere ganger. Sist av BBC i 2009 med filmen som hadde samme navn som boken med bl.a. Michelle Dockery og Sue Johnston på rollelisten.

Skaperne bak den første sesongen av ‘The Haunting of…’, Mike Flanagan og Trevor Macy, vil også stå bak ‘The Haunting og Bly Manor’.

Netflix kan videre fortelle at samme serieskapere har inngått en eksklusiv avtale med streamingtjenesten og skal være med på å utvikle flere skrekkserier i fremtiden.

Det er enda for tidlig å spå en premieredato av ‘The Haunting of Bly Manor’, men den kommer sannsynligvis på Netflix i starten av 2020.

Se ‘The Haunting of Hill House’ på Netflix Norge.
Skriv kommentar