Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

‘The Innocents’ – Ny spenningsfylt serie fra Netflix

Date: 28/03/2018 | Ingen kommentarer

Senere i år har Netflix eksklusiv premiere på den overnaturlige serien ´The Innocents´, som byr på kjærlighetsdrama i et spenningsfylt og mystisk universum.

Serien er nettopp blitt offentliggjort av streamingtjenesten, som samtidig kan løfte sløret for første teaser – se nederst i artikkelen – samt rollelisten.

De to tenåringene, Harry og June, løper i ´The Innocents´ hjemmefra – vekk fra deres undertrykkende familier for å være sammen. Denne beslutningen kaster dem ut på en usedvanlig selvoppdagelsesreise langt fra deres naive forestillinger og uskyldige drømmer. Foreldrenes hemmelighold setter de to tenåringenes kjærlighet på en hard prøve, og deres spesielle evner viser seg å utløse sterke krefter, som har til hensikt å adskille dem for evig.

I hovedrollene finner vi Sorcha Groundsell (‘Clique’, ‘Iona’, ‘Sleeping Lions’) som June, Percelle Ascott (‘Wizard vs. Aliens’, ‘The Weekend Movie’) som Harry og Guy Pearce (‘L.A. Confidential’, ‘Memento’, ‘The King’s Speech’) som Halvorson.

´The Innocents´ er produsert av det engelske produksjonsselskapet New Pictures med Charlie Pattinson, Elaine Pyke og Willow Grylls i spissen. Skaperene bak serien er Hania Elkington og Simon Duric med Chris Croucher som produsenter. Farren Blackburn er executive producer (sammen med sammen med Charlie Pattinson, Elaine Pyke og Willow Grylls) som regissør på seks av seriens åtte avsnitt.

Det er ingen meldinger om når ´The Innocents´ sesong 1 kan sees på Netflix Norge.
Skriv kommentar