Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

The Interview kommer muligens på Netflix

Date: 07/01/2015 | Ingen kommentarer

the-interview-filmen-netflix-202x300Den kontroversielle og tidligere bannlyste filmen, The Interview, med Seth Rogen og Jame Franco blir muligens snart tilgjengelig på streamingtjenesten Netflix. Det skriver The Variety.

This produsenten Sony Pictures og Netflix kan bli enige om et samarbeid er det mulig at The Interview får premiere på Netflix allerede innenfor få dager.

The Interview handler om to journalister som får et intervju med Nord Koreas leder, Kim Jong-Un i det ellers veldig lukkede landet. Derfor utvikler CIA en plan som innebærer at journalistene i stedet skal myrde den ’øverste lederen’, som Jong-Un kalles i Nord Korea. I filmen spiller Seth Rogen og James Franco de to journalistene.

Netflix er verdens største filmtjeneste med over 50 millioner medlemmer og er dermed en stor plattform til å distribuere filmen som tidligere er blitt bannlyst og tatt av plakaten, da Sony og utvalgte kinoer mottok terrortrusler og truet kinosaler som planla å vise filmen.

Sony Pictures har allikevel valgt å la The Interview få premiere på kino, da filmselskapet generelt har mottatt mye kritikk for deres beslutning om tilbaketrekning, heriblant fra USA’s president Barack Obama, som ikke mener man bør rette seg etter trusler fra anonyme hackere.

Videre har Sony inngått avtaler med bl.a. Google Play, Youtube og Xbox Video om å vise filmen.

Hele affæren rundt The Interview har pågått i lengre tid, hvor Nord Korea har kalt filmen en krigserklæring. Sony Pictures ble i tillegg hacket – hvor anonyme fikk adgang til flere hemmelige dokumenter og filmer som etterfølgende er blitt spredt ut over nettet.

CIA har etterfølgende slått fast at det var Nord Korea som stod bak hackerangrepet.
Skriv kommentar