Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

The Punisher får egen Netflix-serie

Date: 25/05/2016 | Ingen kommentarer

the-punisher-netflix-serie-300x300The Punisher, skurken i siste sesong av superhelt-serien Daredevil, får sin egen Netflix-serie. Dette opplyses i en felles pressemelding fra Netflix og Marvel.

Ryktene om at The Punisher skulle få sin egen serie på Netflix, tilsvarende som Daredevil, Jessica Jones og snart Luke Cage og Iron Fists har versert lenge. Det er imidlertid først nå at Netflix bekrefter disse ryktene og avslører planene om den nye serien.

Det er Jon Bernthal, som spiller The Punisher i Daredevil sesong 2, som får hovedrollen i serien. Netflix og Marvel var tilsynelatende så fornøyd med Jon Bernthals tolkning av The Punisher at han nå får sin egen serie.

I utgangspunktet var det kun planlagt å lage serier med Daredevil, Jessica Jones, Iron Fist og Luke Cage i avtalen mellom Netflix og Marvel, men nå der det altså enighet om enda en superhelt serie. I tillegg til disse fire (nå fem) enkeltstående superhelt seriene, vil det hele kulminerer i The Defenders. En miniserie hvor et stjernelag av superhelter går sammen for å bekjempe de onde kreftene. Der er det meningen at både Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage og Iron Fist skal medvirke i samme serie. Serien om The Defenders blir nok ingen realitet før de andre seriene har hatt premiere. Om The Punisher vil få en rolle i The Defenders er fortsatt usikkert.

The Punisher forventes å ha premierer på Netflix Norge i 2017.Skriv kommentar