Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

‘The Witcher’ kommer som tv-serie på Netflix

Date: 08/07/2017 | Ingen kommentarer

Netflix er i gang med å utvikle en ny engelskspråklig dramaserie basert på fantasy-eventyret ’The Witcher’ av den polske forfatteren Andrzej Sapkowski.

Dette skriver The Verge.

’The Witcher’ handler om witcheren Geralt of Rivia, en monsterjeger og som ung utviklet overnaturlige krefter som gjorde det mulig å bekjempe de blodtørstige monstrene.

”Jeg er begeistret over at Netflix vil filmatisere mine historier, samtidig som de holder seg til det opprinnelige materiale og temaene, som jeg har brukt over 30 år på å skape.” uttaler Sapkowski. ”Jeg er spent på vårt samarbeid og laget som er samlet for å vekke mine skapninger til live.”

Andrzej Sapkowski vil selv være tilstede under filmatiseringen som kreativ konsulent. Videre vil Sean Daniel (‘The Mummy’, ‘The Expanse’) og Jason Brown (‘The Expanse’) være tilknyttet som produsenter.

”Andrzej Sapkowski har skapt en rik og uforglemmelig verden, som både er magisk og velkjent,” uttaler Erik Barmack, Netflix Vise President for internasjonale serier. ”Vi kunne ikke være mer begeistret for å bringe ’The Witcher’ eventyret til våre medlemmer.”

Bokserien er oversatt til mer enn 20 språk, og har utviklet seg til et populært videospill-franchise.

Det er ingen opplysninger om når ’The Witcher Saga’ kan sees på Netflix Norge, men serien får sannsynligvis premiere i 2018 eller 2019.Skriv kommentar