Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

To Netflix serier får nye sesonger – Pot-serie droppes

Date: 23/03/2018 | Ingen kommentarer

Forleden kunne nordmennenes foretrukne film- og serietjeneste Netflix avsløre at de har valgt å forlenge to serier med en ny sesong, mens de samtidig har valgt å sette strek for en annen, som ikke har levd opp til forventningene.

Den første serien, som kommer tilbake er ´Unbreakable Kimmy Schmidt´, som allerede er klar med fjerde sesong den 30. mai 2018. Det er imidlertid første halvdel av sesongen, som blir tilgjengelig da Netflix ønsker å gi sine medlemmer nye avnitt oftere enn å vente på at hele sesongen er ferdig.

Komedieserien ´Unbreakable Kimmy Schmidt´ handler om Kimmy Schmidt (Ellie Kemper), som blir reddet fra en dommedagskult, hvor hun har ble tatt sammen med tre andre kvinner.

Videre kan Netflix også meddele at serien er for det litt eldre publikum; ´Grace and Frankie´ er klar for en ny runde i 2019. Det er under en måned siden sesong 4 av ´Grace and Frankie´ hvor Jane Fonda og Lily Tomlin spiller hovedrollene som to kvinner som må finne opp sitt liv på nytt, hadde premiere på Netflix, så må man smøre seg med tålmodighet inntil sesong 5 er produsert.

Serien ´Disjointed´ med Kathy Bates i hovedrollen har Netflix derimot valgt å droppe etter kun en sesong. I den selvutnevnte pot-serien spiller Oscar- og Emmy-vinneren Kathy Banes en livslang forespråker for legalisering av marijuana, og som etter en lang kamp endelig får lov å drive et eget cannabis-apotek i LA. Problemet er at hun mer eller mindre hele tiden konstant er høy på de euforiserende stoffene.

Netflix har ikke meddelt hvorfor man dropper ´Disjointed´, men det må antas å være pga. lave seertall. Første sesong av serien kan imidlertid fortsatt sees på Netflix Norge.Skriv kommentar