Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

To nye ansikter i Stranger Things sesong 2

Date: 25/11/2016 | Ingen kommentarer

stranger-things-saeson-2-nyt-netflix-300x151Etter at Netflix serien Stranger Things ble sommerens store streaminghit, har Netflix trappet opp produksjonen av sesong 2 og kan dermed avsløre et par nye detaljer om den kommende sesongen.

Dette skriver Netflix i en pressemelding.

To nye skuespillere vil få fremtredende roller i Stranger Things sesong 2. Den første er Dacre Montgomery (Power Rangers) som vil ivareta rollen som Billy, dette er Max’s stebror og full av selvtillit. Han er en riktig kvinnebedårer, god til å drikke og kjører en svart Camaro. Men under hans overflatiske karisma gjemmer det seg voldelige og uforutsigbare hendelser.

Videre er Sadie Sink (The Americans, Blue Bloods) blitt hyret til rollen som Max, som er en hard og selvsikker pike, med en væremåte som oftest sees hos gutter. Hun har imidlertid en turbulent fortid og er generelt mistenksom på folkene rundt seg.

Netflix kan også avsløre at Joe Keery, som spiller Steve Harrington, og Noah Schnapp, som spiller Will Byers begge får mer fremtredende roller i sesong 2.

Stranger Things sesong 1 hadde premiere på Netflix Norge den 15. juli 2016, men allerede innen premieren skapte serien en del buzz og fikk internett til å gløde da de første klippene fra serien viste stor inspirasjon fra klassikerne E.T., Super 8, X-files og The Goonies.

Etter premieren eksploderte hypen og omtalen av Stranger Things, og medførte at serien ble en av streamingtjenestens største serie-hits. Netflix skrev dessuten i sin siste kvartalsregnskap, at nettopp Stranger Things var årsaken til filmtjenesten sitt gode regnskap og markante fremgang hva gjelder antall medlemmer.

I Stranger Things forsvinner en gutt på mystisk vis, og hans mor (Winona Ryder) setter i gang en stor etterforskning sammen med det lokale politiet. Underveis avsløres en rekke mysterier om bl.a. den amerikanske regjeringens topphemmelige eksperimenter, noen uhyggelige overnaturlige krefter og en meget mystisk liten pike.

Stranger Things sesong 2 får premiere på Netflix Norge i 2017. Se første sesong av Stranger Things på Netflix i dag.
Skriv kommentar