Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Tom Hardy og Ridley Scott lager en ny Netflix film; War Party

Date: 27/04/2017 | Ingen kommentarer

Streamingtjenesten Netflix har tilsynelatende hatt den store lommeboken fremme og brukt et enormt beløp på filmen “War Party” med Tom Hardy i hovedrollen.

Dette skriver The Hollywood Reporter.

Mens Tom Hardy (Mad Max: Fury Road, Inception, The Revenant) tar seg av skuespillet, vil Andrew Dominik (The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford, Killing Them Softly) sitte i regissør stolen med den anerkjente Ridley Scott (Alien, Blade Runner) ved sin side som produsent.

Det er på nåværende tidspunkt meget sparsomt med opplysninger om “War Party”, men filmen skal være basert på virkelige hendelser hos de amerikanske Navy SEALs (froskemenn), hvor Tom Hardy vil spille rollen som en høy rangert og respektert soldat.

I følge The Hollywood Reporter har det vært stor interesse i å kjøpe filmen fra diverse filmstudio, som Amazon, Universal og Lionsgate, men det var altså Netflix som endte opp med å stikke av med rettighetene.

“War Party” er kun den siste i rekken av filmer med imponerende krefter bak seg som Netflix har kjøpt. Det er allerede bekreftet at det snart kommer filmer med Will Smith, Brad Pitt, Jake Gyllenhaal, Henry Cavill, Robert De Niro, Al Pacino m.fl. Alle filmene vil ha eksklusive premiere på Netflix.

Det er ikke noen opplysninger når “War Party” vil kunne sees på Netflix Norge.Skriv kommentar