Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Trailer: Hardføre Luke Cage omgitt av kaos

Date: 13/08/2016 | Ingen kommentarer

luke-cage-netflix-danmark-300x210Den 30. september har Marvel og Netflix sin seneste seriesatsning eksklusiv premiere på streamingtjenesten. Det er snakk om den barske Luke Cage, som er tilbake som hovedperson i sin egne serie etter at vi først stiftet bekjentskap med ham i serien om Jessica Jones. Netflix har nettopp sendt ut en trailer fra serien, som kan sees nederst i artikkelen.

Det er ingen tvil om at Luke Cage er en av de tøffeste gutta i Marvel universet. I klippet under kan du se han rive døren av en bil, slå hull i veggen, banke opp utallige skurker og få flere skudd direkte på kroppen uten at han virker det minst medtatt. Dette er naturligvis kun begynnelsen for senere i serien er det Cornell «Cottenmouth» Stokes (Mahershala Ali) som står for skuddene.

Luke Cage spilles i serien av Mike Colter – samme karakter og person som bartenderen fra Netflix-serien Jessica Jones, som hadde premiere forrige år. I tillegg medvirker også Mahershala Ali som Cuttonmouth, Alfre Woodard som Mariah Dullard, Simone Missick som Misty Knight, mens Rosario Dawson kommer tilbake som karakteren Claire Temple som man også kan se i den andre superhelt-serien Daredevil, som også kan sees på Netflix. Sist men ikke minst spilles rollen som Claire sin mor; ‘Soledad’ av Sonia Braga. Braga spilte nylig hovedrollen i den kritikerroste Aquarius, som ble nominert til hovedprisen ved Filmfestivalen i Cannes 2016.

Luke Cage er den tredje av fire (nå fem) helt nye serier med kjente superhelter fra Marvel, som Netflix og Disney har inngått avtale om. De andre seriene er om Jessica Jones, Iron Fist og Daredevil, som til sist kulminerer i en The Defenders miniserie hvor et dreamteam av superhelter går sammen om å bekjempe den verste fienden hittil.

Alle episodene av Luke Cage kan sees på Netflix Norge fra den 30. september.Skriv kommentar