Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Trailer til Bloodline fra Netflix

Date: 05/03/2015 | Ingen kommentarer

bloodline-serie-netflixStreamingtjenesten Netflix har nettopp utsendt første trailer til deres kommende thriller-serie Bloodline, som får eksklusiv premiere den 20 mars. Serien er på 13 episoder og vil bli tilgjengelig i den revolusjonerende bildekvaliteten 4K. Se traileren til sist i artikkelen.

Bloodline, som er skapt av de Emmy –og Golden Globe nominerte Todd A. Kessler, Daniel Selman og Glenn Kessler (Damages), handler om den moderne og hardtarbeidende familien Rayburn i Florida Keys. Danny (Ben Mendelsohn), den eldste bror og familiens sorte får, vender tilbake til sitt barndomshjem til det familieeide hotellets 45års jubileum. Da han truer med å avsløre familiens mørkeste hemmeligheter, blir søsknenes lojalitet satt på prøve, hvilket truer med å splitte familien fra hverandre.

Serien har en stjernespekket rolleliste med navn som Kyle Chandler (Friday Night Lights), Ben Mendelsohn (The Dark Knight Rises), Linda Cardellini (Mad Men), Sam Shepard (The Right Stuff), Sissy Spacek (Carrie), Jacinda Barrett (Suits) og Jamie McShane (Sons of Anarchy).

De to første episodene av Bloodline er nettopp blitt vist på Filmfestivalen i Berlin, også kalt Berlinalen, hvor det amerikanske mediet The Hollywood Reporter deltok, og i ettertid uttalte seg meget positivt om serien. De kan ikke vente med å kaste seg over alle de 13 episodene når serien kommer på Netflix.

Se Bloodline på Netflix Norge fra 20 mars.Skriv kommentar